sunnuntai 7. elokuuta 2011

tää joskus 2009 xD

perjantai koulus joni oli lupautunu hankii juomat yksii bileisii, ja ku se veli oli päässy jo sivaristki, nii juomat ei tuottanu ongelmii. haettii ne juomat se velje kämpilt, ja se kysy et oltiinx nähty se mallui, ja näyttelin vaa viatont XDD. Päristeltii sin bileisii, joni se derbil ja mä mun uudel kevarill jonka sain mu veljelt. mentii varmiiks eri reittei, ku mei äiti kuuli jostai et oli taas liikkunu joni kaa, vaikken muka sais, ku se on ¨huonoa seuraa¨ -.- sit ryypättii siel iha ___vitusti!!!!!!!___ ja oltii iha sekasi ku se viina oli varmaa 30%, ei ol totuttu viel nii väkevii :O otettii viel yhet satsit punast mallua ja sammuttii sohval. koht herättii ku joku naapuri hippiakka rupes huutaa et se soittaa poliisit ja ilmottaa kaikkie vanhemmil. heräti joni nopeest, ja paettii vessa ikkunast prätkil. ku se akka kuuli derbi ääne, ni se tuli juoste pihal huutaa et pysähtykää. me tietysti toteltu, vaa väännettii vaa kaasua ja kaahattii pakoo. lopult päätettii lähtee eri suuntii, mut sit sielt mist joni tuli kaahas se bilepaku joka oltii kutsuttu sin bileisii, ja lähti ajaa jonii takaa. parkkeerasin kevari ja lähdi juoste perää. lopult näi ku ne raahas jonii poliisi otteela sin pakuu ja joni vaa huus et ¨i vant a lavyer!!¨ peli oli jo menetetty, ja rupes kuumottaa nii päätin lähtee takas kevaril ja päristellä salen kaut kotii, etten näyttäs epäilyttävält. seuraavan päivän kuulin huhun et joku sossu akka olis keskustellu niitte äiti kans mahdollisest huostaan otosta, ja oltii kaikki iha kauhuiss, mut onneks se paljastu rölliks. oli melkone kuumotus, et mei luotettu hakia olis joutunu kive sisää.

aina pien kuumotus ku liikkuu joni seuras ;D

6 kommenttia:

  1. Huostaan otto ei tarkoita että joutuu kiven sisään. Paukutteleminen tai bajaileminen ei ole tupakan polttoa. Tupakka ei ala pärisemään. Opettele myös yhdyssanat. Ja opettele kunnioittamaan vanhempiasi, älä pölli niiltä rahaa, äläkä käyttäydy noin idiootisti.

    VastaaPoista
  2. Voi teitä lapsipoloja kun olette dorkia mielikuvitus-koviksia...Pyörin lahen kadut rokuna -60 -70 luvuilla mutta ei meidän jengi noin urveloa tuttijengiä ollu...;).

    VastaaPoista
  3. succesfull troll is succesfull troll...

    VastaaPoista
  4. Älkää hyvät ihmiset luulko että nämä tarinat ovat aitoja, nämä ovat läpällä tehty ja päähenkilöt ovat stereotyyppisiä "jonneja" eli 11-16 vuotiaita wannabe gangstereita, joiden mielestä kaikki kielletty on tosi siistiä ja jännittävää.. :)

    Itse olen lukenut näitä tuosta vanhimmasta tekstistä alkaen ja nämä ovat olleet aivan mahtavia! Todella hyvää huumoria, joskin joissain kohdissa tämä trollaus on liian läpinäkyvää.
    Antaisin pisteitä näille 4.5 / 5 .
    Mutta herranjumala sentään jos nämä olisivat oikeita :'D

    VastaaPoista
  5. HILJAA HIENO KORU HERMANNI NÄÄ ON OIKEIT JA ES PÄRISEE SEKAKÄYTTÖNÄ SEPPOCHUUNSPERMAN KANSSA

    VastaaPoista
  6. kuinka mont kertaa sen veli käy siel sivaris ???

    VastaaPoista