sunnuntai 7. elokuuta 2011

kreisi päivä

no mut tosiaan soitettiin jonille ja se oliki jo siwalla hoitamas jotai toista keikkaa ni lähettii sit kolme pääl kehiksen mankil sinne. kehis ja piimä-ville oli saanu mutseiltaan karkkirahaa ku oli perjantai mut ite jouduin pölliin omat rahat mutsin lompakost ku se vitun huora ei anna mulle enää rahaa ku jäin kerra kii ku olin ollu bajauttelemas ja henki hais viel vähä vaik olin pessy 3x hampaat jussun kämpil ja syöny viel 2 sinist mynthoni rasiaa (niit vitun väkevii mallei). en tiiä miten se haisto sen vittu vielä. oon jatkos lisänny toho settii sit vielä yhen rasian keltast mynthonii tuntuu et se sitruuna ottaa aika vitu hyvi loputki hajut pois.

no annettii joka tapaukses rahat jonille sanottii et 1 punanen mallu aski ja loput sitte takas. piimä-ville kuitenki huomas et jonin viikset oli tuuhentunu iha vitusti viime kerrasta nii kysäs sit jonilt et voisko se ottaa enemmänki kerral vai onks liikaa riskii. joni sano et saatte vaikka kaikki omat askit ku se oli vittu leikannu munan karvoi ku sil kasvaa jo neki vähä ja liimannu eri keepperil niitä viiksien sekaa. se näytti helpost yli 20 vuotiaalt. otettiin sit kaikille omat askit ja annettii jonin pitää loput rahat ku se oli nii vitun reilu ja nähny vaivaaki.

hiisailtiin siin yks spliffi kolmee osaa ja tunnettii heti miten alettii olee pilves. piimä-ville luuli et se on lintu ja vittu kiipes siwan katolle ja meinas jo hypätä mut saatiin houkuteltuu se onneks alas talipalloil joita kehis kävi vitun nopee ostaan ku huomatti et piimä-villen hallut alkaa olee iha vitun rajui. tiiettii heti et tänään tulee iha vitun seko ilta ja päätettii et nyt vittu soitetaa jussulle ja tintulle. noh sovittii et nähää ne puistos 10 minuutin pääst ja lähettiiki saman tien menee. joni otti piimä-villen sen derbin kyytiin ni ei tarttenu mennä ees kolmestaa ku timppa soitti et se oli nähny kyttii parin kilsan pääst siwalta. joni ajo silti kypärä otal vaik ties et nyt on vittu tosi kysees ja oli kuulemma ottanu 2 kotikaljaaki siinä tunti sitte pohjiks.

noh puistossa oliki sit jussu ja tinttu jo oottamas ja heitettii niillekki yhet röökit ja otettii ite kans ja alettii siin hiisaileen. piimä-ville filppas melkee heti ja laattas jussun päälle. aateltii et jussu suuttuu iha vitusti mut se vittu oli kai itekki nii pärinöissään et otti vaa topin ja legginssit pois ja oli vittu pelkil stringeil ja rintsikoil siin :----DDDD ja sano et vittu mä otan sit aurinkoo.

jatkettiin siin sit hiisailuu paitsi piimä-ville koitti vaan tasotella oloonsa ESllä jota sil onneks oli mukana tämmösii hätätilanteit varten. tinttu ja jussu alko olee iha vitun naamois ni päätettii et vittu nyt koitetaan niiden tissei. puristeltii siin vähä aikaa niitte tissei ja piimä-ville nuoli niitte pohkeita ku se ei vittu päässy ylös vaik ES oli vähän parantanu oloo :--DDD. ne oli siis iha vitun kunnon orgiat mitkä saatiin niitten muijien kans pystyyn siinä. poltettii sit viel siin yhet mallut kaikki ja piimiski otti parit hatsit ku sen olo oli parantunu.

huomattii sit et vittu kello on hujahtanu siin nussiessa jo yli kymmenee ja siwa menny kii ja kaikil kotiin tuloajatki alko olee. ei tietenkää oltu muistettu mynthoneita siin täpinöissä ja kiimas mietittii et mitä vittua tehää ku kaikki haisee iha vitust savulle. kehis sitte keksi että pyöritään kaikki siinä piimävillen oksennukses jota oli iha vitust ja syödään sitä ni hajut peittyy. mutseille sit sanotaa vaa et piimäville söi liikaa karsuu ja siks oksensi X---DDD iha vitun noloo sillee mut pakko oli jotain keksii eikä piimistä ees haitannu ku se oli muutenki nii sekasi et halus päästä vaa kotii nukkuu.

lähettii siit sit kaikki iha oksennuksen peitos koteihin ja meni kaikil iha vitun kepeest läpi selitykset XD ite viel varuiks söin vähä koiran paskaa matkalt ni varmistu ettei käy enää niiku sillo kerra et vittu mutsi huomaa röökit. oli vitun hyvä kyl viel ku jussun mutsi oli lähettäny piimikselle paketin jotai vitun maitohappobakteereit :D:D:D mitkä helpottaa oloo kuulemma jos tulee paha olo ja alkaa oksettaa. vittu tottakai päätettii et vedetään niil pillereil överit seuraavana iltana ja otetaan samal ESää :D:D:D se oli kans iha vitun sekava ilta mut kerrotaan siitä joku toinen kerta ;);)---D

8 kommenttia:

  1. Onpas sinulla jännittävä elämä, kaikenlaista sattuu ja tapahtuu, sekä yllättäviä käänteitä :)

    VastaaPoista
  2. mä haluan nähdä kun joku kierii oksennukses ja sen jälkeen syö oksennusta ja koiran paskaa, mun vanhemmat ainaki sillon epäilis jotain...

    VastaaPoista
  3. Vähän liioiteltua, nuo nykynuoret eivät oikein ymmärrä vanhempia... esim. joni on muka hyvää seuraa, ei todellakaan jos vetää kännit joka vkl. -.-

    VastaaPoista
  4. vitun ESjonnet menee pilvee jostai helvetin röökist hankkikaa nyt joku tarkotus ja lakatkaa homoilemast tääl

    VastaaPoista
  5. joo ja kotikaljaa pohjiks ja kypärä ottal derbil kaks pääl ei helvetti :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D;D;D;D

    VastaaPoista
  6. haaahhaaaa syökää vaa jonnet koiran paskaa ja oksennust siel ja tukehtukaa malluihinne

    VastaaPoista